Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Policia Local promou la venda d'escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil

21 de febrer del 2018

La Policia Local d’Esplugues s’ha adherit a la iniciativa solidària que porten a terme més d’una cinquantena de policies locals catalanes per recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta s’anomena Escuts Solidaris i consisteix en la venda d’uns escuts brodats d’aparença similar als oficials de la Policia Local, un per cada municipi.

L’escut porta una cola termo adhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles, etc. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i la recaptació anirà íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues i a contribuir a finançar la construcció del Pediàtric Càncer Center per a la lluita contra el càncer infantil dins la campanya #pelsvalents. Els podeu adquirir a la comissaria de la Policia Local (c. Manuel de Falla, 24).

De moment, ja s'han esgotat les primeres 500 unitats i la iniciativa, on participen comissaries de Policia Local de tot Catalunya, continua en marxa a Esplugues.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B