Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Policia Local, pionera en la renovació del segell de Qualitat

10 de març del 2016

Després de gairebé 10 anys obtenint la certificació de qualitat ISO 9001, la més reconeguda a nivell mundial, la Policia Local d'Esplugues ha tornat a renovar-la -en concret per a l'apartat Disseny i realització dels serveis i actuacions de seguretat i convivència ciutadana-, en aquesta ocasió complint amb les exigències de la nova versió de la norma, la 2015. Es tracta d'una de les primeres entitats en aconseguir aquesta certificació, ja que la norma ISO 9001: 2015 es va publicar al setembre.

La implantació d'aquest sistema de gestió suposa que la Policia Local assegura la qualitat dels seus serveis amb eficiència i que ha escollit la satisfacció de la ciutadania com a part de la seva política. El sistema de qualitat implantat obliga, a més, a fer una anàlisi sistemàtica del compliment dels compromisos adquirits. L'actual versió del ISO 9001 és, a més, més exigent que l'anterior, del 2008. Entre altres novetats, incorpora la gestió del risc, és a dir que es requereixen plans de contingència o resposta davant els possibles fets o situacions amb efectes negatius que puguin succeir.

"Hem superat amb èxit una llarga i exhaustiva auditoria externa, el que ens col·loca al capdavant de les entitats que, a nivell estatal, gaudeixen d'aquesta nova versió de certificació", diu el responsable de la Policia Local, Juan Antonio González Leyva.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B