Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Policia Local estrena dos cotxes elèctrics

22 de març de 2021

El parc mòbil de la Policia Local d’Esplugues s’ha ampliat amb la incorporació de dos turismes tipus SUV 100% elèctrics, que es destinaran al servei ordinari de vigilància, patrullatge i prevenció. Amb aquesta renovació, que ha vingut acompanyada de la creació d’un punt de recàrrega semiràpida amb dues preses, s’aposta per la sostenibilitat i la reducció d’emissions.

A més de l’equipació operativa habitual que porten els cotxes policials, els dos cotxes nous inclouen un desfibril·lador i, un d’ells, també està equipat per al trasllat de persones detingudes.

Al llarg de l’any, s’espera que el parc mòbil elèctric de la Policia s’incrementi amb un tercer cotxe i dues motocicletes. Actualment, el cos compta amb 5 cotxes patrulla –inclosos els elèctrics–, dos turismes sense identificació, 8 motocicletes de combustió, una furgoneta d’atestats i oficia mòbil i una altra per a la Unitat Canina.

L'alcaldessa Pilar Díaz afirma que "aquesta és una aposta ferma per la transició ecològica. Vam acordar fa un temps que aniríem renovant la flota de vehicles de l'Ajuntament per vehicles més sostenibles."

Aposta municipal pels vehicles elèctrics i híbrids

A banda dels vehicles policials, l'Ajuntament d'Esplugues compta amb més vehicles elèctrics i híbrids: 5 furgonetes i un turisme a la Brigada Municipal i al Servei de Consergeria.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B