Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Policia Local d'Esplugues decreta el tancament d'establiments per incompliment de mesures

20 de desembre del 2021

La Policia Local d'Esplugues va precintar la nit de divendres 17 de manera cautelar diferents establiments d'oci nocturn per no complir la normativa o no disposar de llicència. Els agents van fer diverses actuacions i inspeccions a locals del sector de la restauració d'Esplugues per controlar si complien les mesures de control del certificat Covid, assegurances i estat i condicions dels locals, entre d'altres.

Durant l'operatiu policial es van realitzar les operacions següents:

POLICIALOCALREQUISAT.jpegBar Lisa: es decreta el tancament cautelar de l'activitat per no presentar autorització ni assegurança de responsabilitat civil. A més, es denuncia el responsable de l'establiment per no demanar el preceptiu certificat Covid als clients.

Bar Grandeza: es decreta el tancament de l'activitat per tenir caducats els extintors de cuina, per les condicions d'aquesta i per no presentar autorització ni assegurança de responsabilitat civil. A més, es denuncia la responsable de l'establiment per no demanar el certificat Covid als clients.

Bar La Rotonda: s'identifiquen diversos clients que manifesten que el responsable de l'establiment no els ha demanat el certificat Covid.

Bar Barranco: es fa un atestat per tinença i consum d'estupefaents, en concret, haixix.

També es denuncia una associació cannàbica per funcionar sense llicència.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B