Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Plana guanya un espai per al joc al carrer Rovellat

16 de gener del 2023

Impulsar el joc com a eina transformadora. Amb aquesta filosofia, l'Ajuntament d'Esplugues va començar a treballar fa uns anys en el projecte Playful Paradigm (juntament amb set ciutats europees més). Això inclou des de ludoteques mòbils –cada dijous a la tarda, en un espai públic diferent– fins a espais fixos, com el que recentment s'ha creat al tram de vianants del carrer Rovellat, al barri de La Plana, on s'ha transformat un espai per fomentar l'ús del joc.

Es tracta d'una mena de plaça que ha adquirit un nou ús gràcies a un gran mural dibuixat al paviment per l'il·lustrador Valentí Gubianas Escudé. La presència de gegants i d'un circuit amb estacions conviden els infants a passar-hi una estona jugant.

L'espai ha estat inaugurat aquest 14 de gener per l'alcaldessa, Pilar Díaz, que ha subratlllat que la iniciativa és un exemple del fet que  "a Esplugues creiem que el joc és un gran motor de transformació i cohesió". Unes 500 persones van acudir a l'acte, en què hi va haver jocs i va comptar també amb la presència dels Gegants d'Esplugues.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B