Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La nova campanya de recollida d'aliments busca voluntariat

Es necessiten un centenar de persones per al recapte previst del 27 al 29 de maig

26 d'abril del 2021

L'Ajuntament ha obert una borsa de voluntariat per participar a la campanya de recollida d'aliments que tindrà lloc entre els dies 27 i 29 de maig a diferents supermercats del municipi per poder continuar donant resposta a l’augment de famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments d’Esplugues. Per fer possible la campanya es necessiten un centenar de persones voluntàries perquè facin tasques d'informació i de recollida dels aliments donats per la ciutadania.

La inscripció es pot fer de manera telemàtica a través d'aquest enllaç (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjkCoeDTtyRZ2NGDfGEEcVA15iLbOVvEwTItb-sX_mcHjscA/viewform). S'establiran diversos torns, dels quals les persones inscrites podran escollir un o més.

OFZ_twitter.png

També es podrà col·laborar aportant aliments directament al Centre de Distribució d’Aliments d’Esplugues o col·laborant de forma permanent com a voluntari al centre (+ informació a la crida de voluntariat).

La campanya Objectiu Fam Zero celebrarà la seva tercera edició després de les realitzades al juliol i al novembre de l’any 2020, en què es van recollir més de 11.000 quilos d’aliments i hi van participar més de 120 persones voluntàries.

OFZ_twitter_2.png

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B