Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues, a la campanya de la Ruta del Tram que promociona el turisme al Baix Llobregat

Proposa viatjar en Tram per descobrir museus, llocs emblemàtics i gaudir de la gastronomia amb promocions especials

20 de juny de 2016

El 15 de juny va començar una nova edició de la campanya De Ruta amb el Tram 2016, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments d'Esplugues, Sant Feliu, Sant Just Desvern, Cornellà i Sant Joan Despí.

La campanya #rutadeltram reivindica els atractius turístics d'aquests cinc municipis per on passa el Trambaix (línies T1, T2 i T3), oferint descomptes a restaurants, visites i activitats. A Esplugues, la proposta inclou cafeteries i restaurants, visites culturals i espais naturals.

Per fer ús dels descomptes, cal accedir al web i activar la promoció que es desitgi, que es pot imprimir o mostrar des del dispositiu mòbil als establiments perquè apliquin el descompte.

Per a informació detallada de les promocions i descomptes podeu consultar el web de la campanya i fer cerques per municipi o per parades del Tram.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat