Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Jornada Esplugues Ciutat pels Talents vol posar en valor talents invisibles

Dimarts 3 de desembre, empreses, organitzacions i professionals tractaran els nivells organitzatiu, educatiu, empresarial i de gestió de l’equip humà

2 de desembre de 2019

Posar en valor aquelles professions i professionals que no estan suficientment reconeguts ni empresarialment ni socialment és l’objectiu de la jornada ‘Esplugues Ciutat pels Talents: reconeixes el talent que tens al teu costat?’ que se celebrarà a Esplugues el 3 de desembre. Des de les 9.30 h, l’Espai Baronda acollirà la jornada que va adreçada, principalment, a empreses, organitzacions i professionals que tenen una missió orientada a l’interès social i a la cura de l’entorn.

La jornada servirà per posar en valor talents invisibles, és a dir, aquelles persones que tendeixen a exercir professions o a ocupar llocs de treball a les organitzacions i de les quals, en general, la societat té una visió poc o gens realista sobre el seu grau de dificultat tot i que es requereix un nivell competencial de coneixements, habilitats, aptituds i actituds elevat i específic per executar les seves funcions. Esplugues Ciutat pels Talents ha estat promogut per l’Ajuntament d’Esplugues i finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

copy2_of_salesblanques.jpg

Amb diferents elements innovadors, la jornada serà un espai de reflexió i diàleg, amb igualtat de condicions, entre les persones assistents i quatre persones referents dels àmbits relacionats amb la temàtica tractada: organitzatiu, educatiu, empresarial i de gestió de l’equip humà. Les persones convidades i referents d’aquests àmbits són: Pablo Aretxabala, representant de K2K Emocionando; Eduard Vallory,  impulsor d’Escola Nova 21 i president del Centre UNESCO a Catalunya; Sergi Capell, soci de La Casa de Carlota and Friends i Esther Torres, responsable de projectes de Cresàlida.

ProgramaXarxes.jpg

També es presentarà el projecte de Sales Blanques, que va ser l’origen de la jornada. És un projecte que ha aconseguit professionalitzar 12 dones en l’àmbit de la neteja d’hospitals i clíniques, residències i laboratoris farmacèutics. A banda de la formació que han rebut,  tant en coneixements i tècniques com en habilitats, aptituds i actituds, el projecte ha permès crear el Mapa d’Ocupació de Netejador/a de Sales Blanques, elaborat per l’empresa Cresàlida i on han participat diferents empreses referents d’Esplugues de Llobregat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B