Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La historiadora Conxita Solans Roda guanya la 10a edició del premi comarcal Delta de narrativa escrita per Dones

Esplugues és un dels 16 Ajuntaments del Baix Llobregat organitzadors d'aquest certamen literari bianual

5 de desembre de 2019

La historiadora Conxita Solans Roda, amb l'obra 'Res no es pot amagar', ha estat la guanyadora de la 10a edició del premi comarcal literari Delta de narrativa escrita per Dones. L'escriptora Nuria Rodríguez Carabia, amb 'Pasajera en tránsito', va quedar finalista del premi. L'escriptora no va poder assistir a l'entrega i va delegar la recollida del premi. En aquesta edició es van presentar 48 obres.

premiliteraridelta3.jpeg

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, és un certamen literari bianual que té com a principal objectiu fomentar la creació literària de les dones fent valdre la seva mirada i pensament com a claus per transformar la societat. Creat el 2001, la qualitat i el nombre d'obres que es presenten en cada edició ha anat evolucionant positivament. Els tallers d'escriptura que es fan en els diferents municipis, entre els quals hi ha els que es realitzen a Esplugues, han contribuït en aquesta millora.

Aquest certamen literari és un concurs biennal de narrativa escrita per dones. A més d'Esplugues, els organitzadors conjunts són 15 municipis més del Baix Llobregat: Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera de Llobregat, Gavà, El Prat de Llobregat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles, Viladecans. També hi donen suport el Consell Comarcal i el Consell de les Dones del Baix Llobregat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B