Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La gimnasta Alba Petisco farà el pregó de la Festa Major Sant Mateu 2022

Marcarà l'inici d'unes festes que comptaran amb les actuacions d'Álvaro de Luna, Nena Daconte, Hotel Cochambre, David Otero i Rosa López, entre d'altres

12 de setembre del 2022

La Festa Major de Sant Mateu tindrà enguany una pregonera de nivell olímpic. Alba Petisco de Fulgencio, gimnasta del Club Gimnàstic Esplugues Les Moreres, serà l'encarregada de fer el Pregó aquest divendres 16 de setembre, a les 20 hores. Serà a l'Espai Corberó (carrer Església, 100) i s' hi haurà d'accedir amb invitació.

Petisco, nascuda el 2003, és l'actual campiona d'Espanya absoluta de gimnàstica artística i va participar el passat estiu als Jocs Olímpics de Tòquio. A més, ha representat Espanya en diferents competicions internacionals, com Campionats del Món i d'Europa i Jocs del Mediterrani.

La Festa Major arrencarà aquest divendres 16 de setembre i clourà el dimecres 21, festivitat local de Sant Mateu. Inclourà actuacions musicals de primer nivell (Álvaro de Luna, Nena Daconte, Hotel Cochambre, David Otero, Rosa López...), espectacles infantils com El rei lleó i activitats tradicionals de la cultura popular, com la Diada Castellera i la Trobada de Gegants i Capgrossos.

AQUÍ PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B