Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La gent gran d'Esplugues també té el seu casal d'estiu

29 de juny de 2022

Juliol és temps de casals, sobretot per a infants i adolescents. Però a Esplugues aquests no són els únics col·lectius que poden gaudir d'activitats d'esbarjo durant els matins de calor. La gent gran, a partir de 60 anys, té el seu propi casal, que, a més, és gratuït (prèvia inscripció durant la primavera).

Enguany, el Casal d'Estiu de la Gent Gran ha cobert les 70 places, dividides en dos grups de 35. De dilluns a dijous, i durant cinc setmanes (del 27 de juny al 28 de juliol), cada grup disposa d'una hora per fer diversos tipus d'activitats amb monitoratge: a la piscina, als parcs, excursions dins i fora del municipi, tallers de memòria...

El casal és només un exemple de les activitats que l'Ajuntament programa per a la gent gran durant tot l'any, la majoria gratuïtes i amb un alt nivell de participació. Si a Esplugues hi ha una població de 9.300 persones de 65 a 84 anys, quasi la meitat, unes 4.500 persones, participen en activitats de l'Ajuntament, tant físiques com culturals i de reforç de la memòria. A finals d'agost es repartirà la guia No et quedis a casa, on s'informa, entre d'altres, de les activitats per a la gent gran programades a partir d'octubre i de les dates d'inscripció al setembre.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B