Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Generalitat reconeix l'Ajuntament d'Esplugues com a pioner en la implantació de la Finestreta Única Empresarial

La finestreta simplifica i agilitza els tràmits que han de fer les empreses a l’administració local

27 d'abril del 2017

La Generalitat de Catalunya ha distingit l'Ajuntament d'Esplugues com a pioner en la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE), assenyalant que ha estat un dels 19 primers consistoris de Catalunya en crear una FUE. La FUE d'Esplugues (que es troba a l'edifici municipal Puig Coca) va néixer del Pacte per la dinamització econòmica i l’ocupació  2013-2015 i va integrar-se al projecte de la Finestra Única de la Generalitat. El seu objectiu és que totes les gestions que han de fer els empresaris a l'Ajuntament es puguin fer des d’un punt únic. El resultat és una agilització i simplificació dels tràmits que ha de fer una empresa quan s’adreça a l’administració.

La 3a Tinenta d'Alcaldia, Montse Zamora, va recollir, dimarts 25, el premi de mans del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. El reconeixement de la Generalitat destaca la contribució a la promoció econòmica del país dels ajuntaments pioners en la implantació d'aquesta eina de tramitació per a emprenedors i empresaris. Una iniciativa que implica una reducció dels tràmits administratius, l'increment de la transparència i la simplicitat dels procediments.

El nou Pacte per a la reactivació econòmica i l'ocupació de qualitat 2016-2019 d'Esplugues inclou un Programa de millora dels tràmits i actuacions municipals per facilitar la creació d’empresa i preveu actualitzar la FUE d'Esplugues, que ja s'havia millorat els anys 2015 i 2016 amb l'assessorament dels Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local de Catalunya.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B