Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Fira del Llibre i la Rosa, enguany a la plaça Catalunya

Ja està disponible la reserva d'entrades gratuïtes d'algunes activitats de Sant Jordi per al control d'aforament

19 d'abril de 2021

Aquest divendres 23 d'abril, se celebrarà la Fira del Llibre i la Rosa, enguany amb canvi d'ubicació i es farà a Plaça Catalunya de 11 a 20 hores amb les mesures de distància i d'higiene que dicta el Procicat, òrgan gestor de la pandèmia a Catalunya.

Ja està disponible la reserva d'entrades gratuïtes per al control d'aforament de diversos actes que se celebraran els dies 23, 24 i 25 d'abril:
- Representació de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia Gog i Magog. Lloc: Parc Onze de Setembre.
- Conta contes 'Sant Jordi, la princesa i el drac, qui diu la veritat?' a càrrec de Blai Senabre. Lloc: Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues.
- Teatre infantil La llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Cia Toniton. Lloc: Escola Isidre Martí (dissabte) i Escola Can Vidalet (diumenge)
RESERVA LES TEVES ENTRADES

En paral·lel, l'Ajuntament promourà accions perquè la ciutadania decori les seves façanes, finestres i balcons i es facin recomanacions de llibres. Aquesta informació es pot consultar a la web de cultura municipal Esplugues Crea. A més, es retolaran i publicaran versos en diferents passos de vianants, dins l'activitat 'Versos al pas'.

Els museus d'Esplugues faran jornades de portes obertes durant el dissabte 24 i el diumenge 25 d'abril i oferiran tallers, conferències i visites guiades. Més informació a: museus.esplugues.cat

També podeu consultar a la web esplugues.cat/sant-jordi el cartell amb totes les activitats, un tutorial per fer una rosa a casa, a càrrec de l'Espai Municipal de les Arts i imatges d'anteriors edicions de la Llegenda de Sant Jordi, de l'Esbart Vila d'Esplugues, també es podran veure al canal municipal de YouTube.

 

PROGRAMACIÓ DE SANT JORDI 2021 A ESPLUGUES

Cartellambtextrelaciodactes.png

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B