Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Festa Major comptarà amb dos 'punts lila'

Estaran ubicats a la zona de concerts de Sant Antoni Maria Claret i al parc de Les Tres Esplugues // El telèfon de les agents preventives és el 620 285 111

15 de setembre del 2022

L'escenari de Sant Antoni Maria Claret (on actuaran Nena Daconte, Álvaro de Luna i tindrà lloc la Festa Europa FM, entre d'altres), així com el parc de Les Tres Esplugues (on cada nit hi haurà diferents concerts) comptaran cadascú amb un punt lila, amb agents preventives i personal municipal. En el cas del primer, aquest s'ubicarà a la rambla del Carme, a prop de la plaça Gandhi.

A més de fer assistència estàtica en les carpes que es col·locaran en tots dos espais, en les quals també hi haurà materials com a polseres o pòsters, en el cas del parc de Les Tres Esplugues, les agents preventives recorreran la zona de concerts per fer prevenció i detenció de possibles agressions.

Els punts lila començaran a funcionar poc abans dels concerts: hi ha previstes accions de dinamització i de conscienciació. Tant les agents preventives com el personal municipal estaran identificats amb armilles de color lila. A més, també s'habilita un telèfon especial per comunicar qualsevol incidència o dubte: el 620 285 111.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B