Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Festa del Joc al Parc dels Torrents, aquest dissabte 8 de juny

L'esdeveniment s'integra dins del programa europeu Playful Paradigm, que vol enfortir la cohesió social i fomentar una societat equitativa i un estil de vida saludable

7 de juny del 2019

Aquest dissabte 8 de juny a partir de les 17.30h se celebra la Festa del Joc al Parc dels Torrents. Un esdeveniment a l'aire lliure on es podrà gaudir de diverses activitats lúdiques i tallers interculturals, una oportunitat per gaudir de la festa dels valors en família. Jugar és una activitat universal per a totes les edats i cultures i ajuda a la cohesió social.

Tres grans espais

La celebració es distribueix en tres grans espais: l’Espai de la Diversitat, l’Espai Jove i l’Espai de l’Esport i Zumba Solidària.

Una de les activitats més esperades és la Zumba Solidària a les 18.30h a la pista de bàsquet: una activitat cardiovascular, rítmica i divertida que, es fa en benefici del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. A més, el Camp Municipal d’Esports Salt del Pi serà ple d’activitat esportiva.

L’Espai Jove posarà la nota més dansaire i musical, a més del torneig de ping-pong i futbol botons. En aquest espai la festa s'allargarà durant la nit, a partir de les 22h, amb el concert del grup berguedà De Tu a Tu i l'actuació del DJ Fullers.

L’Espai de la Diversitat oferirà jocs d'arreu del món, tallers interculturals, gimcana, tatuatges de henna, entre altres activitats.

Projecte Playful Paradigm

Aquest any la festa esdevé una de les activitats clau del programa Playful Paradigm. L'objectiu és desenvolupar un pla per enfortir la cohesió social a través del joc en l'espai públic, incentivar la sostenibilitat i la inclusió, fomentar una societat equitativa i afavorir un estil de vida saludable. Valors que, ja fa molts anys, Esplugues impulsa, defensa i transmet en la majoria de les seves activitats. Esplugues, juntament amb 7 ciutats europees, participa en aquest programa a través de la xarxa europea Urbact.

Es pot consultar l'horari de les activitats aquí

festajociesport_interior.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B