Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues recapta 6.242 euros

Els diners recaptats serviran per finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia de l'Hospital Sant Joan de Déu

23 de maig del 2022

Centenars de persones van participar aquest diumenge en la 10a Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues, organitzada per l'Ajuntament i l'Hospital Sant Joan de Déu i en la qual es va recaptar un total de 6.242 euros. Tots els diners serviran per finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d'atenció a infants amb malaltia minoritària i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu.

Enguany s'ha recuperat la Cursa Solidària de 10 quilòmetres, que s'ha sumar a la de 5 quilòmetres i les dues destinades als més petits. A la cursa també va haver-hi participants amb cadires de rodes i corredors de totes les edats amb diversitat funcional. L'Associació Corresolidaris va col·laborar un any més amb la Cursa.

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, que també va participar en la carrera de 10 quilòmetres va celebrar la participació i va destacar el caràcter festiu d'un acte en el qual l'esport i la solidaritat es donen la mà.

Classificació

En la cursa de 10 quilòmetres, en la categoria masculina, la primera posició del podi la va aconseguir Miguel González amb un temps de 36 minuts i 31 segons, seguit de Jorge Manzano i Daniel Vicente.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Maria Antònia Cano, amb un temps de 49 minuts i 15 segons. La segona posició del podi la va obtenir Àngels Bonfill i la tercera, Encarna Sáez.

Pots consultars totes les classificacions i et pots descarregar el teu diploma a: https://cursasolidaria.esplugues.cat/

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B