Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La ciutadania d'Esplugues podrà fer aportacions sobre el futur urbanisme metropolità

L'objectiu és donar veu a la gent i ajudar a divulgar els continguts de l'avanç sobre el Pla Director Urbanístic (PDU) de l'àrea metropolitana

1 d'octubre de 2019

La ciutadania d'Esplugues podrà fer aportacions sobre el Pla Director Urbanístic (PDU) de l'àrea metropolitana. D'una banda, s'han establert canals de participació on-line i una enquesta també on-line, i de l'altra, sessions presencials distribuïdes per territoris i per temàtiques. Esplugues ha estat inclosa a l'àmbit territorial Delta i Continu Urbà, la sessió presencial del qual es farà el 8 d'octubre al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat a les 18.30 hores. Es tracta una jornada de participació ciutadana amb l'objectiu de donar veu a la gent i ajudar a divulgar els continguts de l'avanç del PDU metropolità. Els ciutadans podran contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic. Us podeu inscriure en aquest enllaç.

La del 8 d'octubre serà la segona sessió d'un seguit de jornades participatives que es faran al llarg de tot el trimestre i que recorreran tota l'àrea metropolitana de Barcelona. A més a més d'Esplugues, hi participaran Castelldefels, Cornellà, Gavà, l'Hospitalet, el Prat, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans. La primera sessió va ser el passat 25 de setembre al Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, amb la participació de més de 60 persones.

Debat obert sobre el futur del PDU Metropolità.jpg

El període d’informació pública del PDU metropolità va començar oficialment el passat 26 de març del 2019, quan el Consell Metropolità va aprovar el document de l’Avanç d’aquest Pla director urbanístic. Aquest finalitzarà el pròxim 13 de desembre del 2019. Quan s'acabi el període d'informació pública del Pla, està prevista una sessió de retorn, en què es recolliran els resultats del procés de participació que han aportat cadascun dels agents. Coincidint amb aquest debat, s'inaugurarà l'exposició "Metròpolis de ciutats", que estarà oberta fins al pròxim 19 d'octubre.

Més informació sobre aquest procés participatiu a urbanisme.amb.cat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B