Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La campanya de civisme amb gossos entra a Instagram

El 21 de setembre, per Sant Mateu, es farà una acció de conscienciació a la plaça Catalunya

2 de setembre de 2016

La campanya municipal Quiet, jeu i recull la seva caca, que s’ha fet visible les darreres setmanes amb banderoles i anuncis publicitaris a la via pública, tindrà un nou impuls a partir d'ara. D’una banda, l’Ajuntament ha obert un canal a Instagram (@gossosesplugues) perquè tothom pugui compartir fotos i vídeos sobre les habilitats dels seus gossos a través del hashtag #gossosesplugues. Precisament, la campanya municipal posa l’accent en divertides habilitats dels animals per instar els seus propietaris a exercir la seva capacitat, obligatòria, de recollir les deposicions dels gossos. També es recorda que no fer-ho comporta sancions de fins a 450 euros.

Exhibició canina
A més, el dimecres 21 de setembre, festa local de Sant Mateu, es portarà a terme, de 6 de la tarda a 8 del vespre a la plaça Catalunya, una acció de conscienciació aprofitant la celebració d’una exhibició d’habilitats per part dels gossos de diverses unitats canines municipals i de l’entitat espluguina SOS Galgos.

L’acció consistirà a col·locar adhesius a la via pública amb forma de caca de gos perquè s’enganxin a qui les trepitgi. D’aquesta manera, en desenganxar l’adhesiu es podrà llegir el missatge de la campanya. Entre el públic assistent a l’exhibició canina es repartirà un paquet de bosses per recollir excrements, fins a exhaurir existències.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B