Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La 9a Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues recapta 5.610 €

Els diners s'han donat íntegrament al programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu, que té com a objectiu fer tan positiva com sigui possible l'experiència dels nens hospitalitzats. Els guanyadors de la Cursa Solidària van ser Aleix Cunillera i Núria Langreo.

13 de maig de 2019

El diumenge, 12 de maig, es va celebrar la 9a edició de la Cursa Solidària d'Esplugues amb l'Hospital Sant Joan de Déu. Sota el crit Corre pels petits valents, 720 persones, entre infants, adolescents i adults, van permetre recaptar 5.610 euros que l'alcaldessa Pilar Díaz va lliurar en forma de xec simbòlic als responsables del projecte Hospital Amic que té com a objectiu fer tan positiva com sigui possible l'experiència dels nens hospitalitzats.

La festa de l'esport i la solidaritat

La plaça Catalunya va allotjar una gran festa de l'esport i la solidaritat. Diverses entitats i empreses van amenitzar la jornada amb activitats i música: percussió, zumba, massatges,etc.. Els impulsors de Shurikan Blau comptaven amb un taller solidari i també van fer les medalles.

La Gelocatina de Pallapupes va ser la dinamitzadora de la sortida de cada cursa i donava l'arribada als participants, a més, de regalar somriures pels més petits.

Es va suar molta solidaritat

Totes les persones que van participar van deixar clar que la solidaritat era el gran motor d'aquesta cursa i el millor premi va ser compartir el crit Corre pels petits valents amb tanta empenta.

A la cursa de cinc quilòmetres, Aleix Cunillera Capsir va ser el guanyador masculí, en segon lloc es va classificar José David Ruiz Ruiz i en tercer lloc, Carlos Lancharro Arroyo. El quadre femení va estar liderat per Núria Langreo Cerdán, seguida de Antonia Cano Alarcón i Alicia Avila Rodríguez. Els esportistes locals millor classificats van ser Antonia Cano Alarcón i José Maria Matos Pardo.

Dos germans d'Esplugues van ser els guanyadors de la cursa de Promoció de 1.200 metres: Víctor i Paula Blasi Cairol. A la Mini-Cursa de 850 metres, Biel Bru Martí va ser el guanyador masculí i Laura Rubio Mirallet per la categoria femenina.

Podeu veure les fotografies a l'àlbum de Flickr, aquí

 

CursaSolidaria2019interna.jpg

 

 

 

 

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B