Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La 9a Cursa Solidària amb Sant Joan de Déu ja té data: serà el 12 de maig

Sensibilitzar sobre la feina de suport a les famílies dels nens i nenes que reben des de l'Hospital Amic de Sant Joan de Déu és un dels principals objectius de la cursa, que cedeix tota la seva recaptació a aquest projecte de l'hospital infantil. Les inscripcions s'obriran del 16 d'abril al 9 de maig.

13 de febrer del 2019

Torna la Cursa Solidària, en la seva 9a edició, que se celebrarà el diumenge 12 de maig. La cursa, que es fa en solidaritat i suport amb les famílies dels infants ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu, manté el format dels anys anteriors, amb tres carreres: Cursa Mini (850 m), Cursa Promoció (1.200 m) i la Cursa Solidària, de 5 km.

Les inscripcions, que es podran fer en línia al web de la cursa o de manera presencial al CEM La Plana, s'obriran del 16 d'abril al 9 de maig, amb un preu de 3 € per a les curses joves i de 10 € per a l'adulta.

Sensibilitzar sobre la feina de suport a les famílies dels nens i nenes que reben des de l'Hospital Amic de Sant Joan de Déu és un dels principals objectius de la cursa, que cedeix tota la seva recaptació a aquest projecte de l'hospital infantil.

De fet, contribuir a l'Hospital Amic és tot un luxe, perquè aquest programa és el que garanteix uns compromisos de cara a aconseguir que l'infant i la seva família puguin viure l'hospitalització de la forma més positiva possible, prioritzant l'atenció ambulatòria i només hospitalitzant el menor quan és imprescindible, amb un model d'atenció centrat en la família que incorpora plenament als pares en el procés d'atenció, amb un disseny orientat als infants, amb l'objectiu sempre de ser un hospital sense dolor, amb professionals formats en tècniques per afrontar situacions estressants i minimització de l'ansietat, que garanteix la continuació de l'escolaritat, ofereix alternatives de distracció i joc, busca mecanismes per assegurar el dret a la participació i comprensió dels infants i  facilitar el suport entre famílies a partir dels moviments associatius. A més, també compta amb un servei de voluntaris que passen per les habitacions per quedar-se amb els nens i nenes quan els seus pares requereixen una mica de suport.

Per tant, el diumenge 12 de maig serà una nova ocasió per calçar-se les vambes no només per córrer sinó per participar en una festa de suport a l'Hospital Amic dels infants i les seves famílies a l'Hospital Sant Joan de Déu. A la celebració hi haurà ocasió de conèixer, a més, projectes com les estrelles japoneses Shurikan (arma dels antics guerrers ninja), un treball d'origami iniciat per dos alumnes (l’Àlex i l’Héctor) de l'Escola Garbí d'Esplugues, que es comercialitza per donar suport a la lluita contra el cáncer infantil.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B