Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’IdCat mòbil permet fer tràmits amb l’Ajuntament de manera telemàtica

L’obtenció del certificat digital es pot fer ‘on-line’

25 de març del 2020

En un moment de confinament obligat com l’actual es fa més palesa la necessitat de fer una instància o algun tràmit amb l’Ajuntament o altres administracions via telemàtica.

Segons la normativa vigent és obligatori personar-se en una oficina per obtenir un certificat digital. Però davant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus, la gran majoria d’oficines d’atenció a l’usuari que lliuren presencialment l’idCAT Certificat i Mòbil estan tancades al públic.

Per això, l’Administració Oberta de Catalunya posa a disposició de la ciutadania l’idCAT Mòbil (https://idcatmobil.seu.cat/), que es pot obtenir telemàticament amb el DNI i la targeta sanitària.

Si teniu dubtes sobre les funcionalitats dels certificats, podeu consultar què us permet fer l’idCAT Certificat i l’idCAT Mòbil: https://www.aoc.cat/knowledge-base/diferencies-lidcat-mobil-lidcat-certificat-digital/idservei/idcat_mobil

L’Administració de l’Estat no accepta l’idCAT Mòbil. Si necessiteu fer tràmits amb l’Administració de l’Estat, podeu fer servir qualsevol certificat digital, inclòs l’idCAT Certificat. O bé, demanar des de casa el CL@VE PIN. Per activar-lo us caldrà demanar una carta i rebreu un codi per correu postal.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B