Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Edifici Baronda tindrà dependències municipals

Les instal·lacions tindran un ús mixt, amb empreses i oficines municipals

10 de maig de 2016

L'Ajuntament està treballant en la definició dels espais de l'Edifici Baronda (carrer de la Riba, 36). Al Ple municipal del 17 de febrer es va aprovar -amb els vots favorables de tots els grups municipals, a excepció d’ICV que es va abstenir- declarar l’extinció de la concessió d’obra pública i la seva explotació, després que la concessionària, Baronda Futur SL, entrés en situació judicial de concurs voluntari al juliol de 2014 i que el Jutjat Mercantil número 4 de Barcelona decretés la fase de liquidació del concurs.

D’acord amb l’extinció de la concessió, els béns, obres i instal·lacions han revertit a l'Ajuntament, que hi traslladarà algunes dependències. Aquest dilluns, els portaveus municipals van realitzar una visita a les instal·lacions (foto). Està previst que s'hi traslladin uns 150 treballadors de l'Ajuntament, a la 1a planta. En principi, no es tractarà de serveis d'atenció directa a la ciutadania.

Ús mixt: empreses i dependències municipals

L'Edifici Baronda mantindrà espais de lloguer per a empreses privades, que comercialitzarà l'Ajuntament. La planta baixa consta de sis despatxos d'entre 100 m2 i 400 m2, dels quals actualment n'hi ha dos d'ocupats. Al subsòl hi ha espai per a magatzems i connexions amb escala interior amb alguns dels despatxos de la planta baixa. També s'està estudiant la millora de l'accessibilitat des de plaça Catalunya i des del barri de Can Clota.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B