Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Audiència Jove presenta propostes sobre jocs mediambientals

10 de juny del 2020

De manera telemàtica, a causa de l’actual context d’emergència sanitària pel coronavirus, ha tingut lloc aquest dimecres 10 de juny la sessió final de l’Audiència Jove 2019-2020. Representants de l’alumnat de 4t d’ESO dels quatre instituts d’Esplugues (La Mallola, Severo Ochoa, Joanot Martorell i Joaquim Blume) han fet arribar a l’alcaldessa, Pilar Díaz, un total de 19 propostes sobre jocs mediambientals a l’espai públic, ja que aquesta edició ha girat entorn el projecte Playful Esplugues (https://www.esplugues.cat/ambits/temes/participacio/urbact/urbact) i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (https://www.esplugues.cat/ambits/temes/promocio-economica/objectius-de-desenvolupament-sostenible).

Es tracta de propostes de jocs per sensibilitzar sobre incendis, residus o animals i espais protegits. Aquí es poden consultar: https://espluguesparticipa.diba.cat/processes/audienciajove2019-2020/f/900/

La regidora de Participació, Montse Zamora, va dir que les propostes es recolliran en una pàgina web “perquè tothom pugui gaudir-ne i jugar” i que “quan tornem a la normalitat, organitzarem tallers presencials per poder posar les propostes en marxa”.

Pilar Díaz va cloure la trobada subratllant que l’Audiència Jove “és un projecte que complementa molt bé la resta d’assignatures” que s’imparteixen als centres educatius, ja que “educa en valors i en la participació”.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B