Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’alcaldessa fa pública la seva agenda institucional

24 de desembre del 2015

Des d’aquesta setmana, la pàgina web de l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha incorporat un espai on es pot veure la seva agenda política. A través d’aquesta, es pot saber amb qui i quan es reuneix Pilar Díaz, així com els actes públics als quals acudeix, entre d’altres coses.

La nova eina forma part dels avenços en transparència a través del web municipal (www.esplugues.cat) que l’Ajuntament d’Esplugues està desenvolupant des de fa uns anys, i que l’ha situat com un dels pocs ajuntaments catalans que ha complert els darrers dos anys amb la totalitat d’indicadors marcats pel Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona en matèria de transparència a la web.

Segons l’alcaldessa, “l’accés a una informació completa i de qualitat és un dret fonamental de la ciutadania que contribueix, entre d’altres coses, a prevenir la corrupció, a evitar males pràctiques i a promoure la vigilància ciutadana”.

Properament, al web municipal es podran veure també les agendes de la resta de càrrecs electes. Actualment, hi ha disponible el Diari del Govern, que recull les reunions i visites de tots els membres del Consistori ja efectuades.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B