Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’alcaldessa d’Esplugues defensa els lideratges femenins a una jornada al Parlament

29 de juny de 2016

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha participat aquest dimarts en la jornada Dones i política institucional: els lideratges femenins, emmarcada en el cicle sobre igualtat impulsat pel Parlament. Moderada per la periodista Mònica Terribas, la taula rodona va comptar també amb a presidenta del Parlament, Carme Forcadell; la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; i la cap de l’oposició i presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas

Pilar Díaz va defensar que “la incorporació de les dones és imprescindible per a la necessària regeneració política del país i per transformar la nostra realitat” i que va afegir encara tenim un llarg camí a recorrer: “Nou dels vint municipis més grans del país estan governats per dones, i això és una bona notícia, però a nivell general encara som només el 18 per cent de dones, a les alcaldies del país”.

L’alcaldessa va anar acompanyada d’una representació de les entitats de dones de la ciutat. Més informació de la jornada aquí.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B