Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament signa quatre convenis per promoure l’ocupació i l’emprenedoria a la ciutat

Amb Renault i Synlab, amb seu a Esplugues, i amb les entitats d’assessorament empresarial SECOT i VAE

9 de febrer de 2016

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha signat en els darrers dies quatre convenis que tenen com a objectiu la creació d’ocupació i la promoció de les activitats econòmiques a la ciutat. D’una banda, s’han establert acords de col·laboració amb dues empreses ubicades a Esplugues que són líders dels seus respectius sectors, Synlab Diagnósticos Globales i Renault Retail Group Barcelona, i, d'altra banda, amb dues entitats d’assessorament empresarial, Asociación Seniors Españoles para la Cooperación Técnica (SECOT) i Voluntaris en Assessoria Empresarial (VAE).

El conveni amb Synlab Diagnósticos Globales (antiga Labco), empresa de serveis líder a Europa dedicada a la realització d’anàlisis clíniques i a la gestió de laboratoris clínics i d’anatomia patològica, contempla que totes les demandes d’ocupació a l’empresa seran publicades a la borsa de treball de l’Ajuntament i es prioritzarà, en igualtat de mèrits, les persones residents a Esplugues. A més, Synlab es compromet a col·laborar en accions de formació transversal per a persones usuàries dels serveis d’Ocupació i Emprenedoria de l’Ajuntament, especialment en matèries d’innovació, així com amb l’Institut Severo Ochoa en matèria de Formació Professional.

L’acord amb Renault Retail Group Barcelona, empresa dedicada a la venda i reparació de vehicles pertanyent al grup Renault España, també inclou els mateixos compromisos pel que fa a les demandes d’ocupació i a la seva priorització per a les persones d’Esplugues i pel que fa a la formació per a persones usuàries dels serveis municipals d’Ocupació i Emprenedoria i amb els instituts de la ciutat. A més, estableix una col·laboració per a la formació de diverses posicions laborals d’interès per a Renault, en especial per a la posició de preparador de vehicles nous.

Amb SECOT i VAE, entitats que compten amb professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que aporten la seva experiència després de finalitzar la seva dedicació professional, l’Ajuntament ha subscrit sengles convenis perquè ofereixin serveis d’assessorament i d’orientació a persones autònomes, empresàries i emprenedores que els permeti millorar la seva situació professional. Entre aquests serveis de consultoria, es troba l’elaboració d’un pla d’empresa, una anàlisi de viabilitat a empreses de nova creació, activitats de promoció i màrqueting i orientació per a la concessió de tràmit de crèdits i ajudes oficials. L’Ajuntament s’encarregarà de derivar les persones beneficiàries que consideri que poden necessitar aquests serveis.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B