Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament prohibeix l’accés a tots els parcs i corre cans durant l'estat d'alarma

31 de març del 2020

A través d’un decret d’Alcaldia, l’Ajuntament d’Esplugues ha ordenat el tancament de tots els parcs públics i corre cans del municipi i prohibir-hi l’accés a la ciutadania durant el termini de vigència de l’estat d’alarma pel coronavirus. L’objectiu del decret, en vigor des d’aquest dilluns 30 de març, és “evitar l’agrupació de persones en espais susceptibles de concentració”.

La resolució té en compte que aquests espais, uns 80 a tota la ciutat, són “emplaçaments públics susceptibles d’atraure a ciutadania que no sempre resideix a prop d’aquests” i de concentrar persones que passegen els gossos. I recorda que les restriccions d’activitats per l’estat d’alarma preveuen que es pot passejar el gos, “però de forma individual cada persona, sempre a prop del domicili, i pel temps mínim imprescindible”.

El text especifica que els pipicans sí que seguiran oberts i exceptua de la prohibició d’accés a parcs i corre cans als serveis municipals necessaris per a llur manteniment, neteja o vigilància.


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B