Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament desactiva el Pla Específic d'Emergències Municipals per risc de vent

Les incidències ocasionades per les ventades a Esplugues es van normalitzant

23 de gener de 2020

L’Ajuntament d’Esplugues ha desactivat a les 9h del matí el Pla Específic d'Emergències Municipals per risc de vent (Ventcat) un cop que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya i el Servei Meteorològic de Catalunya han donat per finalitzat l'episodi de Vent iniciat el passat diumenge 19, a la vegada que les incidències ocasionades per les ventades a Esplugues es van normalitzant.

A més de desactivar el pla específic d’emergència municipal Ventcat en fase d’alerta, l’Ajuntament també té previst fer demà una segona reunió del Comitè d’Emergències del pla per tal de valorar l’episodi, a la vegada que comunica la desactivació al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, avisa la població a través dels mitjans de comunicació previstos al Pla i informa a les persones responsables de les dependències municipals i centres públics que s’han vist afectades.

Comunicatdesactivacio500px.jpg

L’Ajuntament també comunica que l’accés als parcs municipals es farà efectiva quan es comprovi la seguretat dels mateixos i que es poden reprendre amb normalitat les activitats escolars i extraescolars als espais exteriors dels centres docents, així com activitats esportives i esdeveniments a l’aire lliure. Els parcs que gestiona l'AMB es mantenen tancats.

noticiaventades1.jpeg

Durant la situació excepcional d’emergència, l’Ajuntament ha gestionat un total de 162 trucades des de Policia Local, 160 trucades al telèfon d’Atenció a la Ciutadania i ha rebut un total de 32.725 visites a les xarxes socials relacionades amb l’episodi. Per a qualsevol consulta addicional poden adreçar-se als Serveis d‘Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament o trucar al telèfon gratuït 900 30 00 82.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B