Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament d’Esplugues treballa en la redacció del Pla Estratègic de Comerç

L’estudi detectarà el possible impacte de les transformacions en l’oferta comercial local i les estratègies que s’han de desenvolupar per impulsar un model de comerç de proximitat de qualitat

9 de setembre de 2019
L’Ajuntament d’Esplugues, juntament amb la Diputació de Barcelona, està treballant en l’elaboració d’un estudi que detectarà el possible impacte de les transformacions en l’oferta comercial local i les estratègies que s’han de desenvolupar per impulsar un model de comerç de proximitat de qualitat, i que quedarà recollit el Pla Estratègic de Comerç de la ciutat d’Esplugues.

Amb aquest estudi es pretén tenir un coneixement detallat de la realitat comercial actual, de les capacitats, mancances, reptes i oportunitats del comerç local d’Esplugues.

Per tal de conèixer, a mode de baròmetre, quin és el clima comercial actual d’Esplugues, es realitzarà una enquesta de clima comercial al teixit comercial del municipi. Als comerciants se'l farà una sèrie de preguntes per conèixer les seves valoracions respecte a l’evolució de la marxa del seu negoci, respecte el futur etc...

Paral·lelament s’està duent a terme una altra enquesta d’hàbits de compra a la ciutadania que permetrà analitzar el comportament de compra de la població en funció del seu perfil i saber com actuen a l’hora de comprar diferents productes.

També s’ha habilitat l’accés online a través de la plataforma espluguesparticipa, que estarà oberta a tots els ciutadans i comerciants de la ciutat fins al proper 20 de setembre.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B