Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament d’Esplugues s’adhereix a The Participatory Group

Es troba entre la cinquantena de ciutats europees i americanes que integren aquesta comunitat internacional per enriquir els processos de participació ciutadana

23 de febrer de 2021

La regidora de Participació de l’Ajuntament d’Esplugues, Montse Zamora, va prendre part aquest dilluns 22 de febrer en la reunió telemàtica de constitució formal de The Participatory Group i va manifestar l’interès de l’Ajuntament de formar-ne part. Es tracta d’una comunitat internacional liderada per l’Ajuntament de Madrid per compartir experiències i enriquir els processos de participació ciutadana.

PresentacioTheParticipatoryGroupnoticia.jpg

Esplugues va participar en aquest acte, juntament amb una cinquantena de ciutats d’Europa, Llatinoamèrica i Canadà. A més de l’ajuntament madrileny, el grup l’impulsen la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes (UCCI).

L’objectiu és compartir coneixements i experiències en l’àmbit de la participació ciutadana per tal de millorar els processos participatius fent-los més accessibles, atractius i eficaços arreu del món.

Més informació al web https://www.theparticipatorygroup.org

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat