Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament d’Esplugues informa les empreses sobre els fons europeus Next Generation

7 de febrer del 2022

L’Ajuntament d’Esplugues, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha organitzat aquest 7 de febrer una jornada informativa per assessorar les empreses del municipi sobre l’accés als fons de finançament europeus Next Generation.

A la sessió, que s’ha fet de manera telemàtica, han participat 25 empreses, que han pogut conèixer, de la mà de Javier Elizondo, mànager de l’Oficina Next Generation d’Acció, el procediment a seguir i els requisits necessaris per optar a aquestes línies d’ajut.

Durant la sessió, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha subratllat que “el paper de  l’Ajuntament passa per acompanyar les empreses que, per la seva banda, estan implementant idees de transformació digital i cap a una economia verda, empreses que estan treballant de valent per augmentar la seva competitivitat i la seva capacitat de resposta als escenaris actuals. Els acompanyem en la recerca de tots els recursos necessaris per vestir aquesta transformació i també en el propi procés de transformació”.

I ha recordat que la comissió d'avaluació del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ha inclòs atorgar 748.737 euros a l'Ajuntament d'Esplugues, procedents dels fons Next Generation, per dinamitzar el comerç local i, concretament, els mercats municipals.

Els ajuts es canalitzen a través del departament municipal d’Economia i Treball (https://economiatreball.esplugues.cat/).

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B