Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L’Ajuntament contractarà 40 persones a l’atur a través de dos plans d’ocupació

24 de maig de 2016

L’Ajuntament d’Esplugues contractarà en els pròxims mesos 40 persones que es troben en situació d’atur mitjançant dos plans d’ocupació. La majoria de les contractacions, que comptaran amb un període de formació, tindran una durada de sis mesos. Per a tots dos plans, les persones han d’estar empadronades a Esplugues, inscrites a l’Oficina de Treball, en situació d’atur i en recerca de feina.

El primer pla, finançat per la Diputació de Barcelona amb 277.135,69 euros, suposarà la contractació a partir de l’1 de juny de 25 persones que estan a l’atur i que prioritàriament pertanyen a col·lectius de difícil accés al mercat laboral, com joves, dones, famílies monoparentals, aturats de llarga durada i pertanyents a famílies amb tots els membres en situació d’atur i en especial risc d’exclusió social.

El procediment és el següent: l’Ajuntament presenta una oferta de treball a l’Oficina de Treball. Tot seguit, l’Oficina fa la recerca de candidatures, d’acord amb els requisits de l’oferta i fa una preselecció i valoració. En una segona fase, l’Ajuntament cita les persones, passen una prova escrita de competències tècniques generals i una entrevista personal individual. L’Ajuntament fa una puntuació i s’arriba a la selecció definitiva.

Ja s'han realitzat totes les entrevistes i s’està pendent de la puntuació i el posterior Decret d’aprovació de la selecció.

L’altra pla d’ocupació, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb 183.135 euros, donarà feina a partir de l’1 de juliol a 15 persones a l’atur i en situació socioeconòmica de dificultat. El procés de selecció s'iniciarà també a través de l’Oficina de Treball d'Esplugues.

Una part de les noves contractacions donaran suport a serveis municipals vinculats a l’atenció a la ciutadania que han tingut un augment de la demanda amb motiu de la situació econòmica dels darrers anys com ara ocupació, habitatge i serveis socials. També es contempla la contractació de peons de jardineria i manteniment d’edificis, agents de civisme i conserges.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B