Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Jocs, esport, solidaritat i civisme, dissabte a la Festa del Parc dels Torrents

Una activitat de Zumba Solidària commemorarà els 150 anys de la fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu

8 de juny del 2017

Com cada any, torna la Festa del Parc dels Torrents, la tarda de dissabte 10, plena d’activitats relacionades amb el Consell d’Infants, la Diversitat i la Festa del Joc i de l’Esport. Una festa per a tota la família que fomenta valors com el civisme, la salut, la solidaritat, el gaudi en el joc i l’esport, la igualtat i la multiculturalitat. Serà de 17.30 a 21.30 hores al parc dels Torrents i al Camp Municipal Salt del Pi.

Aquest any a més, la Zumba Solidària serà una de les activitats estrella. Es fa per segona vegada en benefici de l’Obra Social Infància de l’Hospital Sant Joan de Déu, i enguany s’organitza per commemorar els 150 anys de la fundació del centre hospitalari. Aquí podeu comprar els tickets (5€) per fer-hi la vostra contribució.

D’altra banda, al camp de futbol es farà la Festa del Joc i de l’Esport, es podrà participar en partits de 3x3 de diferents esports, espai d’aventura, jocs gegants o ludoteca per als més petits, entre d’altres. A l’Espai de la Diversitat hi haurà jocs d’arreu del món i el Consell d’Infants conscienciarà sobre la tinença responsable dels animals de companyia amb el taller Quiet, jeu i recull la seva caca!, es faran tallers de reciclatge i de col·locació de caixes niu i hi haurà una demostració de gossos ensinistrats per la Policia Local.

Activitats Festa Parc dels Torrents 2017

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B