Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Impuls a un clúster d'indústries del sector biosanitari

A Esplugues hi ha un centenar d'empreses de la salut i de ciències de la vida

13 de febrer del 2019

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, va presentar ahir dimarts a un grup d'empreses del sector biosanitari el projecte de miniclúster de les indústries de la salut i ciències de la vida, amb l'objectiu d'impulsar el sector i afavorir la creació d'ocupació de qualitat i atracció de talent a la ciutat.

A Esplugues hi ha un centenar d'empreses farmacèutiques o relacionades amb la biomedicina, que són vistes per l'Ajuntament com una oportunitat per generar sinèrgies i impulsar accions que generin llocs de treball especialitzats. Una de les accions previstes és la formació i capacitació de persones per a la neteja dels laboratoris, o sales blanques, d'aquestes empreses, un perfil professional especialitzat.

Aquest projecte forma part del microclúster biomèdic del Parc de Ciències de la Salut de Bellvitge, que s'està desenvolupant conjuntament amb l'Ajuntament de l'Hospitalet. El calendari d'accions presentat preveu la redacció d'un pla director durant aquest any i el desenvolupament d'accions entre finals del 2019 i primer semestre del 2020 i la constitució de l'ens per a finals del 2020.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B