Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Guanyadora del concurs d’Instagram #gossosesplugues

21 de desembre del 2016

Aquesta setmana s’ha conegut la persona guanyadora del concurs que ha portat a terme l’Ajuntament a Instagram en què es demanava publicar fotos o vídeos de gossos, amb l’etiqueta #gossosesplugues, demostrant les seves habilitats. La imatge més votada, amb 124 likes, correspon a Sara Uzquiza i s’endú una sessió a domicili, a Esplugues, amb Pat Educadora Canina més un curs on-line d’ensinistrament caní.

Al concurs, dirigit exclusivament a la ciutadania d'Esplugues, hi han participat una seixantena d'imatges, principalment fotografies. La imatge guanyadora mostra el Choco, un cadell de set mesos que fa quatre mesos i mig que viu amb la Sara. El dia de la fotografia es trobaven de vacances a San Sebastián i el gos s'acabava de banyar a un rierol que passa per Oiartzun i corria emocionat pel passeig.

Imatge guanyadora gossosesplugues

Nou impuls a la campanya de civisme amb gossos

Per altra banda, dins la mateixa campanya Quiet, jeu i recull la seva caca!, de conscienciació i sensibilització sobre la necessitat de recollir les deposicions dels gossos a la via pública, que es va iniciar al mes de juliol, l’Ajuntament ha incorporat una nova imatge. Es tracta d’un cartell publicitari que es pot veure a més d’una vintena d’OPI de la ciutat amb un missatge clar per a aquestes dates: Hi ha regals que més val que no facis.

La nova imatge complementa les banderoles i els anuncis publicitaris que des de l’estiu incideixen en les sancions que porten implicades les actituds incíviques de “no recollir els excrements dels animals de companyia a la via pública” (fins a 300 euros) i de “permetre a gossos i gats dipositar les seves deposicions en els parcs i jardins” infantils (fins a 450 euros), segons la vigent ordenança municipal de convivència.

Opi Gossos Nadal

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B