Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

@frouchtman_esther, guanyadora del concurs #firesplugues a Instagram

El premi és un sopar per a dues persones a un restaurant d'Esplugues amb l'acreditació AMED (Alimentació Mediterrània)

15 de juny del 2017

L'espluguina que publica a Instagram amb el perfil @frouchtman_esther ha guanyat un sopar per a dues persones a Esplugues, en un dels restaurants amb l'acreditació AMED (Alimentació Mediterrània). La seva imatge Ningú es perd cap detall de #firesplugues ha estat escollida guanyadora del Concurs de Firesplugues 2017 a Instagram en què es convidava els visitants a la fira a publicar imatges (fotografies i vídeos) sobre l'esdeveniment en aquesta xarxa social assenyalant-les amb l'etiqueta #firesplugues.

El concurs estava obert a la participació de tothom, amb la condició que els participants fossin seguidors del perfil @firesplugues a Instagram i que publiquessin imatges realitzades durant la 17a edició de Firesplugues, que es va celebrar els dies 13 i 14 de maig a la rambla del Carme.

El jurat, format per integrants dels departaments de Comerç i Comunicació, ha valorat la qualitat artística de la imatge, el diàleg que estableix entre la fotografia i el títol i l'originalitat de la proposta.

La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb el Servei de Comerç de l’Ajuntament (Edifici Municipal Puig Coca, Petit Parc de l’Amistat, s/n), trucant al 93 372 04 16 (ext. 1641) o enviant un correu electrònic a pvilchez@esplugues.cat.

Aquesta és la fotografia premiada:

imatgetextpremiada.jpg

 


AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B