Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Firesplugues, el teixit comercial de la ciutat surt al carrer el 4 i 5 de maig

L’estand municipal tindrà espais per a tallers de robòtica i de construcció amb peces Lego

30 d'abril del 2019

El cap de setmana del 4 i 5 de maig (de 10.30h a 21h), la rambla del Carme acollirà 67 comerços i serveis locals a Firesplugues, el certamen biennal que reflecteix la riquesa comercial i de serveis de la ciutat. Es tracta de la 18a edició d’una fira que, a més de convidar a passejar i observar un ampli ventall d’oferta local, també ofereix un seguit d’activitats de dinamització i espectacles per gaudir a l’aire lliure, com una nova edició de la Passarel·la de Moda.

Els establiments participants de la Fira tindran un espai a l’escenari de la plaça Gandhi per mostrar els seus productes i serveis.

A l’estand institucional interactiu (d’innovació, tecnologia i ciència) hi haurà un espai en què es desenvoluparan tallers de robòtica i de maker pensats per infants de 7 a 12 anys. També es podrà construir un gran skyline d’Esplugues amb peces Lego.

D’altra banda i coincidint amb l’esdeveniment, es procedirà a la votació final del Pressupost Participatiu 2019 per conèixer en quin o quins projectes s’invertiran 280.000 € del pressupost municipal d’enguany.

La Policia Local disposarà d’un espai on organitzarà el parc infantil d’educació viària per a vehicles sense motor, amb la finalitat que els infants es familiaritzin amb les normes de circulació.

Per la seva banda, l’Escola de Ceràmica Municipal i els Museus, tampoc es perdran la gran festa del comerç i oferiran un taller infantil de ceràmica.

Cal destacar també, que Esplugues TV farà el seguiment de les dues jornades amb entrevistes, reportatges i actuacions que es podran veure en diferit, a les 23 h dels dos dies.

Consulta el programa aquí:

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B