Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Èxit del festival digital ‘El Baix és cultura’

Èxit del festival digital ‘El Baix és cultura’

Israel Durán

13 de maig del 2020

La utilització d’Internet, i en concret de la xarxa Instagram, per donar sortida a la creació artística es va posar de manifest amb el primer festival cultural on line del Baix Llobregat, organitzat pels ajuntaments de Cornellà, Esplugues, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i 16 ciutats més de la comarca. Del 8 al 10 de maig es van encadenar un centenar d’actuacions de disciplines molt diverses per Instagram (IG) Live.

Cinc d’elles van estar protagonitzades per artistes espluguins a través del canal elbaixescultura_zonafontsanta: els ballarins Robert i Denise, d’Standard Latino, van fer una classe de bachata; el dj The One va mostrar la seva destresa punxant discos, el cantautor Israel Durán va cantar composicions pròpies acompanyat de la seva guitarra, el bailaorVicente Casas va fer una classe de ball flamenc i el músic José Rubio, de guitarra flamenca. Entre 380 i 550 persones van poder visualitzar, en directe o durant les 24 hores que permet l’IG.

Esplugues va estar enquadrat a la zona Fontsanta, canal que va ser seguit per 1.630 followers. Personatges famosos, com Mercedes i Lorenzo Milá, van promocionar el festival, que ha donat visibilitat a artistes i creadors en un moment en què no poden mostrar el seu talent a dalt de l’escenari.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B