Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'EspluLab, al Banc de Bones Pràctiques

20 de maig del 2022

L’espai municipal de creació i fabricació digital EspluLab ha estat integrat al Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de Catalunya (impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer). Amb aquesta són ja 20 les bones pràctiques o pràctiques significatives (11 en la primera categoria i 9 en la segona) que es recullen de l’Ajuntament d’Esplugues en aquest portal que vol promoure la millora i la innovació en els governs locals mitjançant la difusió d’experiències que poden ser exemple en altres municipis.

Seguint el model dels espais FabLab, l’EspluLab és un espai equipat amb eines tecnològiques com ara impressores i escàners 3d i materials informàtics de lliure accés per la ciutadania. L’objectiu és apropar les noves tecnologies a ciutadania, entitats, centres educatius i empreses mitjançant activitats dinamitzades per personal del centre. I fomentar no només l’aprenentatge, sinó també la participació voluntària d’usuaris per idear noves accions i col·laborar amb el centre.

Des del setembre del 2020, EspluLab ofereix un ventall d’activitats setmanals destinats a la ciutadania en general, a la comunitat escolar i a emprenedors i empreses que busquin la capacitació a través de l’aprenentatge de noves tecnologies.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B