Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

EspluguesApp, estrella de l'estand municipal

L'aplicació per a mòbils del municipi sorgeix arran de l'interès expressat per part de la ciutadania en processos participatius

12 de maig del 2017

L’estand municipal de Firesplugues, que estarà ubicat al bell mig del passeig de la rambla del Carme, acollirà la presentació oficial d’EspluguesApp, aplicació per a mòbils intel·ligents que recollirà informació útil sobre la ciutat: agenda, mobilitat, comerç, salut, educació, cultura, seguretat, esports... L'aplicació per a mòbils del municipi sorgeix arran de l'interès expressat per part de la ciutadania en diversos processos participatius.

A la carpa hi haurà una pantalla tàctil que permetrà que la ciutadania pugui interactuar i familiaritzar-se amb la nova app. Entre d’altres coses, aquesta eina de comunicació servirà per enviar incidències al municipi i suggeriments, consultar els comerços locals per tipologies amb la seva localització, així com les farmàcies de guàrdia, i fer trucades directes a telèfons d’emergències com el de violència masclista o al CatSalut Respon.

A més, permet accedir directament a altres apps d’interès per a la ciutadania d’Esplugues, com la de seguretat ciutadana, AMB Mobilitat o Bicibox. EspluguesApp es pot descarregar tant als telèfons Android com als iPhone.

La carpa també inclourà informació sobre nous projectes de ciutat, el Pla Estratègic Esplugues 2025, el Pacte per a la Reactivació Econòmica i la Creació d’Ocupació de Qualitat i les polítiques municipals de suport al comerç local.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B