Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues torna a acollir el congrés We Share Handball, amb experts internacionals

El fòrum reuneix entre el 7 i 8 de juny al CEM Les Moreres entrenadors, jugadors, directius i àrbitres per tractar com transformar l'handbol. Un club de Llemotges (França) exposarà el seu cas d'èxit

6 de juny del 2019

Més de 50 persones expertes vinculades al món de l'handbol prenen part entre divendres 7 i dissabte 8 de juny al segon We Share Handball Congress, una iniciativa del Club Handbol Esplugues amb la col·laboració de l'Ajuntament que es fa al Complex Esportiu Municipal Les Moreres. Un fòrum multidisciplinari únic per intercanviar experiències i mirar de transformar l'handbol que fa que Esplugues sigui una ciutat de referència, estatal i internacional, per a la comunitat d'aquest esport.

El programa compta amb figures clau dins de l'handbol estatal i, a més, obre les seves portes a la participació internacional. Alguns dels ponents més destacats són Carlos Viver (entrenador de la selecció espanyola d'handbol femení), Ignacio García Serradilla (àrbitre internacional d'handbol), José Javier Hombrados (president de la Federació Madrilenya) o Andrea de la Torre (jugadora del KH7 BM Granollers i de la selecció espanyola). A més, hi haurà una forta presència internacional amb ponents com Carmen Manchado (responsable de competicions de dones de la Federació Europea), Frédéric Bougeant (general manager de la Federació Senegalesa), Olivier Girault (President de la Ligue Nationale de França) o Miquel Roca (exvicepresident de la Federació Internacional).

Com a novetat dins el procés d'internacionalització de l'esdeveniment, aquest any hi haurà un club europeu convidat: el Limoges Hand 87, de la 2a divisió d'handbol francès, per exposar el cas d'èxit d'un club que ha evolucionat la seva economia al voltant de molts socis privats i un model guanyador amb partits embolicats d'espectacle multifacètic.

També hi haurà un clínic formatiu a càrrec d'entrenadors de primer nivell i la presentació de diverses start-ups tecnològiques (aplicacions, plataformes, realitat virtual...) relacionades amb l'handbol.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B