Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues, seu del Festival Arrela't al Baix Llobregat

Des de dissabte 19 fins dijous 31, la ciutat acollirà un dels festivals de folk més importants de la comarca

18 d'octubre 2019

Des de dissabte 19 fins dijous 31, Esplugues acollirà el Festival Arrela't. La cultura d'arrel tradicional, expressada per mitjà de la música i la dansa, esdevé definició inequívoca d'un dels festivals de folk més importants de la comarca. Un any més, Tradicions i Costums d'Espluga Viva, amb el suport de l'Ajuntament d'Esplugues, ha preparat una programació plena de propostes musicals de primer nivell que tindran per escenaris el Casal de Cultura Robert Brillas, La Rajoleta i l'Ateneu.

El festival arrencarà dissabte 19 al Museu de ceràmica La Rajoleta, amb una producció especial cortesia de Marcel Casellas Trio, amb la col·laboració de la mezzosoprano Maria Mauri i del permaviticultor, Ton Rimbau.

Diumenge dia 20, Roger Andorrà presentarà un espectacle de gralla connectada a pedals electrònics, anomenat Electrogralla, un espectacle on es barreja tradició i modernitat.

El divendres següent, dia 25, hi haurà doble programació a l'Ateneu. D'una banda, Pony Pisador aproparà l'aire desimbolt i la música tradicional d'arreu del món; i de l'altra, els espluguins The Cane Peelers, que combinen el rock i el folk amb temes més tranquils, ens endinsaran dins l'ambient de taverna que proposen.

copy_of_arrelatdiluvi.jpg

El dissabte 26 serà el dia fort del festival pels concerts que s'aniran succeïnt. De primer, Mireia Vives i Borja Penalva presentaran el seu nou disc, Cançons de fer camí, i faran un recorregut entre cançons inèdites, pròpies, musicacions i referents. El segon plat vindrà des de la delicadesa de Pasquines, amb un espectacle de música i poesia a través de la sensibilitat de sis dones que formen un projecte personal i únic. I tancarà El Diluvi, el grup de música valencià que oferirà el folk més modern.

Diumenge 27 serà el torn pel cuplet català de la mà de Mousse de Parrús, amb un espectacle d'humor, sàtira i erotisme.

El dijous 31 arribarà el colofó final del Festival Arrela't amb el taller de danses amb Sagristà & Soler, el sopar i el ball, amb música de Safolk.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B