Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues serà la seu del 080 Barcelona Fashion en format digital

Tindrà lloc a l'octubre a l'Espai Corberó

21 de juliol de 2021

La plataforma de moda més important de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion -impulsada pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat-, se celebrarà en dos enclavaments excepcionals del centre històric d'Esplugues a finals d'octubre: l'Espai Corberó (casa museu on va viure el prestigiós escultor Xavier Corberó), que serà on tinguin lloc les desfilades, i el Monestir de Montsió, que acollirà l'àrea tècnica (backstage).


ReuniotreballFashionweek10.jpgSerà una edició digital, amb motiu de la pandèmia. Les desfilades s'emetran en streaming (a través del canal 080TV) i faran valdre els dos edificis. L'Espai Corberó és una construcció de 4.500 m2 obra de l'escultor en els seus últims anys de vida, que reflecteix a la perfecció el seu esperit, la integració de l'art en la natura i la creació d'espais poètics i màgics.

L'Ajuntament d'Esplugues col·laborarà amb l'esdeveniment per mirar de promocionar la ciutat des del punt de vista turístic i de suport al sector de la moda. En aquest sentit, l'alcaldessa, Pilar Díaz, es va reunir aquest 19 de juliol amb Esther García, directora de disseny de l'empresa ESMA, empresa encarregada de la producció de l'esdeveniment, i Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion.

Per a l'alcaldessa, "és la primera vegada que el 080 Barcelona Fashion surt de la ciutat comtal i és un gran honor que hagi escollit Esplugues per fer-ho. La suma de la nostra arquitectura més singular amb la moda més creativa i innovadora em sembla molt prometedora. L'Espai Corberó i el Monestir de Montsió són espais màgics ".

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B