Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues reivindica la igualtat entre dones i homes amb un mes d'activitats

El 8-M té lloc la lectura de manifest i el Sopar de les Dones

8 de març del 2019

La bretxa salarial, la violència masclista, els estereotips de gènere... hi ha molts motius encara que fan necessària la celebració del 8 de Març com a dia de reivindicació de la igualtat entre dones i homes. A Esplugues es commemora amb el Mes de les Dones, amb activitats durant tot el març organitzades per l'Ajuntament i les entitats de dones (Associació de Dones de La Plana, Associació de Dones El Taller de Can Vidalet, Associació de Dones del Gall i Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues).

El dia central, el 8M, l'alcaldessa, Pilar Díaz, ha llegit un manifest en què es dona suport a la vaga feminista d'avui convocada per col·lectius que reivindiquen la igualtat de gènere, organitzacions socials i sindicals. "Des del món municipal ens hi adherim, donem suport a les reivindicacions de la vaga feminista i us animem a participar-hi", diu el manifest, que també assenyala que "estem compromeses i compromesos amb el canvi social que impulsa el feminisme. No podrà haver-hi veritable transformació si no es compta de manera essencial amb les dones, amb el seu talent, la seva contribució i la seva participació."

També aquest dia es fa l'acte central, el Sopar de les Dones, al CEM Les Moreres, que anirà precedit de l'actuació musical de la cantant Rosa Zaragoza.

Programaciodones2019A402.jpg

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat