Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues reivindica la igualtat entre dones i homes amb un mes d'activitats

El 8-M té lloc la lectura de manifest i el Sopar de les Dones

8 de març del 2019

La bretxa salarial, la violència masclista, els estereotips de gènere... hi ha molts motius encara que fan necessària la celebració del 8 de Març com a dia de reivindicació de la igualtat entre dones i homes. A Esplugues es commemora amb el Mes de les Dones, amb activitats durant tot el març organitzades per l'Ajuntament i les entitats de dones (Associació de Dones de La Plana, Associació de Dones El Taller de Can Vidalet, Associació de Dones del Gall i Xarxa de Dones Emprenedores d'Esplugues).

El dia central, el 8M, l'alcaldessa, Pilar Díaz, ha llegit un manifest en què es dona suport a la vaga feminista d'avui convocada per col·lectius que reivindiquen la igualtat de gènere, organitzacions socials i sindicals. "Des del món municipal ens hi adherim, donem suport a les reivindicacions de la vaga feminista i us animem a participar-hi", diu el manifest, que també assenyala que "estem compromeses i compromesos amb el canvi social que impulsa el feminisme. No podrà haver-hi veritable transformació si no es compta de manera essencial amb les dones, amb el seu talent, la seva contribució i la seva participació."

També aquest dia es fa l'acte central, el Sopar de les Dones, al CEM Les Moreres, que anirà precedit de l'actuació musical de la cantant Rosa Zaragoza.

Programaciodones2019A402.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B