Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues promou el talent a les aules amb un concurs

Podran participar-hi alumnes de 1r de batxillerat i de cicles formatius per parelles i empreses de la ciutat faran de mentores

13 de desembre del 2021

L’Ajuntament ha presentat aquest 13 de setembre el projecte Esplugues Talent, que vol promoure a través d’un concurs anual l’actitud emprenedora i el talent del jovent del municipi. El concurs anirà adreçat a alumnes de 1r de batxillerat i de cicles formatius i tindrà, com a primer premi, un viatge a Silicon Valley (Califòrnia) per al projecte guanyador, un altre a Brussel·les per al segon classificat, i per al tercer, la participació al Dia de l'Emprenedoria de Barcelona. La primera edició serà aquest curs 2021-2022.

Els equips seran de dos joves i tindran com a mentors personal d’empreses d’Esplugues per poder elaborar el seu projecte. Per cada centre educatiu podran participar-hi un o dos equips. El concurs està obert a tots els centres públics de secundària d’Esplugues. Hi participen els instituts Joanot Martorell, La Mallola, Severo Ochoa i Joaquim Blume, les escoles concertades Garbí, Isabel de Villena i Natzaret i privades, com el Col·legi Alemany i Highlands School.

Dotze equips arribaran a la selecció final i sumaran esforços amb una desena d'empreses mentores, que són les que patrocinen els premis. Es tracta de Nestlé, Cobega, Euromadi, CC Finestrelles, Hospital Sant Joan de Déu, Edser, Producciones del Barrio, Made of Genes, Organic Africa Xocolata, Boohoptics i Creprojects.

Un jurat independent decidirà els projectes guanyadors.

Per a l'alcaldessa, Pilar Díaz, "Esplugues Talent és un programa on tothom guanya. Per a les persones joves d’Esplugues és una oportunitat de cinc estrelles, la de poder transformar una bona idea en una idea de negoci amb el suport i l’orientació d’empreses mentores molt reconegudes. Per a aquestes companyies, un contacte directe amb idees noves i talent jove”.

Consulta la presentació que s'ha fet avui:

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B