Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues presenta a la Universitat Ramon Llull el seu projecte de ciutat universitària

17 de juny del 2021

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha traslladat aquest 16 de juny a representants de La Salle Campus-Universitat Ramon Llull (URL) el projecte de ciutat universitària que l’Ajuntament ha definit al seu Pla Estratègic.

En una trobada a la Casa Consistorial, l’alcaldessa els ha explicat que, tal i com es va aprovar al Ple municipal, hi ha previst destinar a usos universitaris una parcel·la de 6.000 metres quadrats i 9.158 m2 de sostre al sector de Finestrelles, connectats amb el teixit urbà i el futur parc empresarial, a tocar de les pistes esportives de la Zona Universitària de Barcelona.

A la reunió –en què també van ser-hi presents el primer tinent d’Alcaldia, Eduard Sanz, i Francesc Miralles, de La Salle-URL– també es va explicar les característiques del futur parc empresarial que es construirà en aquest sector, amb l’objectiu, entre d’altres, de crear sinèrgies que alimentin nous projectes.

Segons l'alcaldessa, "Esplugues reuneix tots els requisits per convertir-se en ciutat universitària. Tenim esperit d’innovació, un potent teixit d’empreses del sector biomèdic i tecnològic que necessita talent i tenim també l’espai on fer realitat el somni".

Els representants de la URL han visitat també l’Hospital Sant Joan de Déu. L’Ajuntament i el centre hospitalari també treballen en projectes alineats d’atenció personalitzada amb big data i espais d’innovació ciutadana, com L’EspluLab.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B