Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues ofereix un nou servei per evitar el tancament d'empreses

13 de juliol del 2017

L'Ajuntament d'Esplugues ha presentat a les entitats que representen el teixit empresarial i comercial de la ciutat i a professionals de gestoria i assessoria a empreses i del sector immobiliari el programa supramunicipal Reempresa, que posa en contacte a persones que volen vendre el seu negoci amb persones emprenedores disposades a comprar-lo. L'objectiu és evitar el tancament de negocis i salvaguardar llocs de treball.

El punt Reempresa és al Centre d'Empreses de Cornellà (carrer Tirso de Molina, 36, de la població veïna) tot i que la primera atenció es realitza des del Departament d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament d'Esplugues. En el cas de cedents d'una activitat, l'assessorament inicial d'Reempresa també es realitza a Esplugues.

Una vintena de representants d'aquestes entitats i negocis van assistir el 5 de juliol a una reunió convocada per l'Ajuntament per explicar el funcionament de Reempresa i informar dels avantatges que té tant per a qui vulgui cedir un negoci (per jubilació, traspàs, canvi d'activitat ...) com per a qui vulgui adquirir-lo. Per a més informació: 93 372 04 16 o serveiempresa@esplugues.cat

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B