Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

A les 17.30 hores, emissió en directe de la Cavalcada de Reis

5 de gener del 2017

Com cada any, la tarda del dia 5, els Reis Mags arribaran a Esplugues i rebran la benvinguda d'en Fanguet, l'escudeller reial, (17.30 hores) i de totes les persones reunides a la plaça de Catalunya del municipi. En aquest punt es trobaran tots els seguicis de les carrosses abans de començar la desfilada de la Nit de Reis (18 h).

Durant l'acte de benvinguda, Melcior, Gaspar i Baltasar faran un petit parlament i rebran, de la mà de l'alcaldessa, Pilar Díaz, la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat per tal de poder lliurar tots els regals de reis als nens i nenes d'Esplugues.

Desfilada en viu i en directe

La desfilada de les carrosses està previst que comenci a les 18 hores i que arribi a la rambla Verge de la Mercè a les 20 h. Com a novetat, aquest any, tant l'arribada dels Reis com la posterior cavalcada es podran seguir en vídeo en directe a través del web municipal, fet que permetrà saber en quin punt es troba la desfilada de carrosses a cada moment.

A la cavalcada dels reis i el seu seguici hi participen diverses entitats d'Esplugues com l'ACAE, l'Associació de Veïns el Gall, la Colla de Geganters, la Colla de Castellers, els Diables Infantils Boiets Esquitxafocs i la Colla dels Tres Tombs. També hi col·laboren el Centre Josep Pons, Creu Roja i ETV.

Com cada any, els caramels que es llançaran des de les carrosses seran sense gluten i així es farà constar a l'embolcall.

Recorregut Cavalcada Reis 2017

 

Al matí, teatre de Reis

El mateix dijous 5 a les 12 del matí, es farà, com cada any, la representació del conte teatralitzat En Fanguet i els tres Reis. L'escudeller reial, amb l'ajuda de Melcior, Gaspar i Baltasar i els seus amics el Foc i el Vent, explicaran als infants les aventures del seu viatge des de l'Orient fins a Betlem per anar a conèixer el nen Jesús. També hi haurà ocasió de lliurar la carta als Reis Mags. L'obra es farà als jardins de Can Tinturé i, en cas de pluja, es traslladarà al Casal de Cultura Robert Brillas.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B