Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues inicia l'elaboració del Pla Local LGBTI contra l'homofòbia

L'Ajuntament demana la participació de totes aquelles persones i entitats que estiguin interessades a col·laborar en la defensa dels drets d'aquest col·lectiu

22 de desembre del 2017

Esplugues està iniciant l'elaboració del Pla Local LGBTI amb l'objectiu d'impulsar el desplegament de la Llei 11/2014, de 10 d'octubre, orientada a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trànsgeneres i intersexuals i erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Actualment, el projecte es troba en fase de diagnòstic. Per això, per conèixer quina és la situació de partida a Esplugues, l'Ajuntament demana la participació de totes aquelles persones i entitats que estiguin interessades a col·laborar en la defensa dels drets d'aquest col·lectiu. Totes aquelles persones i entitats que ho vulguin, poden participar en el Qüestionari a la ciutadania sobre la situació de les persones LGBTI.

Servei d'Atenció Integral LGBTI

L’Ajuntament d’Esplugues, des del compromís per la defensa dels drets fonamentals de la ciutadania i l'actuació contra qualsevol tipus de discriminació social, ha posat en marxa el 2017 el Servei d'Atenció Integral LGBTI. Tots els dimarts, aquest punt d'atenció i suport atén, des de l'Oficina Jove (c. Àngel Guimerà, 38) a les persones LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals) i a totes aquelles que vulguin fer consultes sobre qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Per a més informació, podeu visitar la pàgina sobre LGBTI Esplugues del web municipal.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B