Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues inaugurarà la 5a Dansa Metropolitana

Hi haurà quatre espectacles oberts al públic del 13 al 27 de març

25 de febrer del 2022

El prestigiós festival Dansa Metropolitana, que ofereix espectacles a dotze municipis de l'àrea metropolitana, farà l'acte inaugural de la seva edició d'enguany, la cinquena, a l'Espai Baronda d'Esplugues. Serà un espectacle de Quim Girón –amb referència als orígens de la fàbrica i a la tradició ceramista d'Esplugues–, i dos espectacles més de la Cia Arnau Pérez i The Jokerz Company. Serà el dijous 10 de març, a les 19 hores.

La programació d'enguany, que inclou "diferents estils de dansa, facilitant el diàleg entre disciplines i enriquint el patrimoni cultural de les ciutats" –destaquen des de l'organització–, inclou quatre espectacles oberts al públic a tres escenaris diferents d'Esplugues:

Diumenge 13

17 h

'A ciegas' - Elelei

Un espectacle de carrer altament dinàmic, en el qual un duo de ballarins juga amb la dansa contemporània i les acrobàcies impossibles. Durada aproximada: 15 minuts.

Lloc: Plaça Catalunya.

 

Dissabte 19

17 h

'Anónimas raíces' - Premoh's Cru

Una proposta vibrant i fascinant de la mà de quatre joves andalusos que fusionen flamenc i danses urbanes per preguntar-se: qui som? Durada aproximada: 15 minuts.

Lloc: Rambla Verge de la Mercè.

 

Diumenge 20

12 h

'De2en2' - Brodas Bros

Dansa urbana desbordant i plena d’energia per presentar-nos una peça que parla sobre la complicitat entre parelles de germans i germanes (de sang o de vida). Durada aproximada: 30 minuts.

Lloc: Parc Pou d'en Fèlix.

 

Diumenge 27

12 h

'Migrare' - Cia. Maduixa

Un espectacle impressionant en el qual quatre ballarines fortes, valentes i resilients pujades damunt d'unes xanques desafien l’equilibri a través del gest i la dansa. Durada aproximada: 40 minuts.

Lloc: Parc Pou d'en Fèlix.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B